Hírek

Online Career Networking Event

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (továbbiakban: HIPA) 2024. április 18-án első alkalommal szervez teljesen online formában megvalósuló karrier networking eseményt. Az esemény fő célja, hogy a résztvevők számára bemutassuk a magyarországi karrier-lehetőségeket, és a megjelenő cégeken keresztül a különböző szektorokról egy általános képet nyújtsunk az érdeklődőknek. A Fórum a résztvevők számára egy kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a kiállító vállalatoktól gyakornoki-, vagy akár állásajánlatot kapjanak.
Tovább

JELENTKEZÉS A MAGYAR DIPLOMÁCIAI AKADÉMIA DIPLOMATAKÉPZŐ PROGRAMJÁRA

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet – a diplomáciai pálya iránt érdeklődők számára – Diplomataképző Programjára, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakmai együttműködésének keretében valósít meg.
Tovább

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter részvétele az ENSZ Egyetemes Emberi Jogi Felülvizsgálatának (UPR) 39. ülésszakán

November 2-án Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter munkalátogatást tett Genfben. A magyar delegáció vezetőjeként felszólalást tett az Emberi Jogi Tanács Egyetemes Időszakos Felülvizsgálata (UPR) 39. ülésszaka keretében, ahol kifejtette Magyarország álláspontját különböző emberi jogi kérdésekben.
Tovább

Sikeresen befejeződött az Emberi Jogi Tanács 48. ülésszaka

Befejeződött az Emberi Jogi Tanács 48. ülésszaka, amelyen 25 határozatot és egy elnöki nyilatkozatot fogadtak el a tagországok.
Tovább